Menu

Over ons

Hi, wij zijn Happyvision!

Samen met onze enthousiaste auteurs brengen wij onze lezers en volgers inspirerende artikelen over onderwerpen als holisme, hooggevoeligheid, body & mind, meditatie en spiritualiteit.

Happyvision is een initiatief van BMS Media en is ontstaan uit een samenwerking tussen ZoMa Opleidingen en Adbull.

We wensen je veel leesplezier!

Spiritualiteit

Samenwerken of adverteren?

Heb je interesse om met ons samen te werken of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te adverteren op www.happyvision.nl? Neem dan contact met ons op via info@bmsmedia.nl.

BMS Media
Sonnedach 1
6931 JA Westervoort
info@bmsmedia.nl
www.bmsmedia.nl

Happyvision is jouw gids in holisme; Body, Mind & Soul.

Enjoy.
ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen is ontstaan vanuit het idee dat ieder mens vanuit de essentie liefdevol, heel en compleet is. In onze huidige maatschappij staan kennis, prestatie en materialisme centraal, waardoor heel en compleet zijn vaak wordt vergeten. Door vanuit liefde, licht en verbinding zelfbewuste en professionele holistisch therapeuten op te leiden, verrijkt en verruimt ZoMa Opleidingen de samenleving.

ZoMa Opleidingen biedt verschillende (online) cursussen, opleidingen en na- en bijscholingen aan.

www.zoma-opleidingen.nl

Adbull

Adbull B.V. is een online marketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, SEO en linkbuilding. De missie is om ondernemers te helpen om het maximale uit hun business te halen. Adbull doet dit door meer bezoekers en meer waardevolle conversies en leads te genereren voor websites en webshops.

Adbull biedt daarnaast ook nog extra diensten aan, zoals webdesign, keyword- en concurrentieanalyses, realiseren technische koppelingen, copywriting, etc.

www.adbull.nl