Menu
Spiritualiteit

Mag ik klein leven?

Mag ik klein leven?
Zonder baan en zonder doel
Mag ik klein leven?
Zonder oordeel, op gevoel
Mag ik klein leven?
Met een lief met wat poen
Mag ik klein leven?
Zonder iets voor de boze wereld te doen

Mag ik klein leven?
Alleen met boeken op een boot
Mag ik klein leven?
Voor wat geboren is uit mijn schoot
Mag ik klein leven?
Mijn dochters op één
Mag ik klein leven?
Met dit kringetje om mij heen

Mag ik klein leven?
Zonder Ted-talk op een toneel
Mag ik klein leven?
Is dit jaloezie of echt veelsteveel
Mag ik klein leven?
Zonder geduw of geploeg
Mag ik klein leven?
En is dat dan succesvol genoeg?

Onderweg naar ‘de tevreden geest’

by Evelien

Evelien Otto Over de auteur

Mijn naam is Evelien Otto. Ik ben moeder, minnares, vriendin, holistisch therapeut, schrijver en een veerkrachtige vrouw, meestal. Over mijn twijfels, uitdagingen, liefdes, gedachtekronkels en littekens schrijf ik. Verhalen kunnen inzicht en begrip brengen en helpen meerdere facetten van het leven te zien, omhelzen zelfs. Huil, lach of baal. Alles is welkom. Veel leeswijsheid!

Website: https://veerkrachtigevrouwen.nl/

Liefs Evelien Otto

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter